donderdag 27 december 2007

zeeschildpad, een beschermde diersoort

Sprookjes








Het lukt me vandaag absoluut niet om een slideshow te maken en dat is wel jammer, want ik had een heleboel foto's gemaakt op de Winterefteling, maar mijn computer is bijzonder traag. Dan doe ik het maar met 1 foto. Het is wel leuk geweest. Eerst begonnen in het sprookjesbos. En onvoorstelbaar hoeveel volwassene Oma's en Opa's nog in sprookjes geloven.Alle sprookjes waren uiteraard te bezichtigen. De mooiste waren die van de Indische waterlelies, de zieligste van het meisje met de zwavelstokjes en de engste van de vliegende draak.
Buiten de sprookjes was er natuurlijk ook genoeg te zien, knusse huisjes in de Pieckstijl. Overdekt met sneeuw . Een schitterend gezicht, het leek wel poedersuiker.
Er was ook genoeg te eten en te drinken. En sportief bezig zijn kon voor jong en oud, in de vorm van schaatsen en langlaufen, waarbij er af en toe ook nog wel eens één onderuit schoof.Het laatst wat ik zag was het enerverende Pandadroom, door de speciale 3D bril zat je midden onder water en kreeg je de wind in je gezicht als er apen uit bomen met appels naar je aan het gooien waren. Een beetje eng was het wel. Maar ook heel boeiend. Een vriendelijke zeeschildpad zwom gewoon de zaal in, zo leek het dan althans, vanwege het effect. Alles beweegt in de Efteling.
Powered By Blogger

Blogarchief

Over mij

Mijn foto
Brabant, Netherlands
Vrouwelijk, 74 jaar , goed in taal en persoonlijke verhalen schrijven over van alles