maandag 2 juli 2007

Hobby's

Genoeg over mij. Over mijn hobby's is genoeg te vertellen.
Ik ben dol op lezen, schrijven, wat inhoud dat ik gedichten maak ( huis tuin en keukenwerk) , kinderverhaaltjes en versjes schrijven voor de nichtjes en neefjes,
fotograveren , sinds kort ga ik digitaal en dat bevalt me prima.
Ik zing ( op een kerkoortje, dus, veel psalmen en gezangen, maar het gaat om het plezier van muziek) en als ik over straat loop loop ik altijd ergens een liedje op te maken.
Verder vindt ik computeren het einde. Zit tot laat in de nacht achter dat ding en maak graag, per computer en een speciaal programma, mooie kaarten met een strikt persoonlijk tintje. Ook brieven opstellen voor mensen kan ik goed. Ik voer soms wel eens opdrachten uit. Elke maand is er bij ons in het Steunpunt Bingo, en daar maak ik elke maand een poster voor. Ik zal wat van mijn werken laten zien.
Ook maak ik mandala's en verjaardagskalenders en briefpapier met eigen logo, dus, ik hoef me niet te vervelen. Ook nog fitnes en eindjes wandelen met mijn moeder. Maar, mijn allergrootste hobby is creatief bezig zijn met papier.

Arboretum




Oudenbosch heeft ook een schitterend arboretum dat toebehoorde aan de broeders van St. Louis. Nu er bijna geen broeders meer zijn heeft een tuinder zijn kunsten gebotvierd en is er een prachtig park aangelegd dat later voor het publiek is opengesteld van April tot Oktober. Van Mei tot September is het Arboterum elke middag open van half 2 tot half 4 en anders alleen op de Zondagmiddag van 12 tot half 5.

Oudenbosch


Op onderstaande foto vindt je de Basiliek van Oudenbosch. Het is een toeristische trekpleister en Oudenbosch staat er om bekend. Op zich is het maar een dorp, wel gezellig om in te wonen, maar het wordt steeds verder uitgebreid. Maar wij wonen in de kern. Ik woon nog alleen met mijn moeder van 84 jaar.We wonen in een seniorencomplex, een verbouwd klooster maar dat zie je alleen nog maar aan de buitenkant. Het is er wel veilig.

Tante

Ik ben natuurlijk ook al tante, en zelfs oud-tante. Tante over 2 neven en 4 nichten en oud tante over 6 achterneefjes en 2 achternichtjes, dus, de mannen zijn goed vertegenwoordig.

Ons gezin

Ons gezin bestond uit Oma, Opa, ouders en 2 zusjes. Ik was het middenmootje. Mijn oudste zus was 4 jaar ouder dan ik en mijn jongste zus anderhalf jaar jonger.
Helaas is mijn oudste zus in 2001 overleden aan leverkanker, op de leeftijd van 57 jaar.

Biggekerke

Mijn wiegje stond in Biggekerke, waar de blanke top der duinen schittert in de zonnegloed. Voor iemand die het nog niet weet, Biggekerke ligt 3 kilometer van Zoutelande af. Ik weet er zelf niet meer zoveel van, want toen ik 2 jaar was zijn we verhuisd naar Vlissingen.

Zondagskind

Ik ben letterlijk en figuurlijk een Zondagskind want 2 November 1947 viel op een Zondag.

Dit ben ik








Dit ben ik, dus, de allereerste stappen zet ik op mijn eigen blog, en ik moet je zeggen, dat is reuze spannend.Ik hoop ook dat het mag lukken en dat deze blog driftig zal worden bezocht.



Ooit was ik natuurlijk een niet zo uit de kluiten gewassen exemplaar, want 60 jaar geleden zag ik er zó uit



Biografie van mij

Powered By Blogger

Blogarchief

Over mij

Mijn foto
Brabant, Netherlands
Vrouwelijk, 74 jaar , goed in taal en persoonlijke verhalen schrijven over van alles